Us passem una de les receptes que vam fer al taller que vam fer amb les mares, us anirem passant les altres, esperem que us agradin.
SALSA BOLONYESA SENSE OLI:
Ingredients:
1 Ceba
300 g de tomàquet triturat natural
200 g de carn picada de vedella
Un polsí de Sal
10 g de sucre
Per fer la cocció es farà a foc lent tot el procés. Es posa a fer la ceba (sense oli) i un cop cuita s’hi afegeix la carn picada. La coem i un cop fet hi afegeixi’m el tomàquet, el sucre, la sal i ho coem tot junt. Com a comentari, dir que com que normalment fem servir la bolonyesa per a condimentar la pasta, nutricionalment seria millor canviar la carn picada de vedella per exemple, per tonyina ja que la pasta amb la carn no s’hauria de barrejar. La carn és de procés àcid i la pasta com hidrat de carboni és alcalina. El procés químic no permet aprofitar totes les propietats i en canvi ens quedem amb totes les calories i greixos.

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada