AQUEST ANY HEM FET LA CUINA NOVA!!! AVIAT US ENSENYEM IMATGES I US N'EXPLIQUEM ELS CANVIS...
Les instal.lacions que donen servei al Col.legi St Miquel són la cuina, el menjador infantil i el menjador d'adults, on dinen tots aquells mestres que ho desitgen.
La cuina va ser reformada l'estiu del 2006 al mateix temps que el menjador infantil, just abans de començar a donar servei al Col.legi St Miquel.
La cuina prepara tots els aliments que se serveixen als tres menjadors del Seminari.
Cuina:
Quan es va reformar la cuina ja es va fer pensant en les necessitats d'una cuina preparada per col.lectivitats, així doncs es va equipar amb:
Marmita bany Maria:
És una olla de gran capacitat que permet la cocció a una velocitat del tot regulable i controlable, permetent tant coccions ràpides com lentes. Les seves característiques permet coure hermèticament i el seu sistema d'intercanvi de calor permet un repartiment uniforme de la temperatura en tot el recipient amb la qual cosa es mantenen les propietats del gust dels aliments i es redueix el consum d'energia i aigua.
Paella basculant:
És una paella també de gran capacitat que amb un braç articulat és molt útil per l'elaboració de fons de plat bàsics i la cocció d'aliments a altes temperatures.
Abatidor de temperatures:
Envasadora al buit:
Permet conservar les propietats dels aliments amb la màxima higiene i qualitat. Evita l'oxidació dels aliments i la reproducció de microorganismes.
Cuina de gas:
Amb un mòdul de placa llisa ideal per la cocció d'aliments a la planxa.
Renta-olles:
Aparell per netejar els estris de la cuina que neteja al mateix temps que desinfecta gràcies a les altes temperatures i als productes que utilitza.Pelador de patates:
Màquina que permet palar i tallar gran quantitat de patates i tallar-les en diferents formes.
Càmares de conservació:
Dues càmares refrigeradores, una per frescos i l'altre per vegetals.
Magatzem de neteja:
Espai tancat destinat a emmagatzemar els productes específics de neteja de la cuina separats dels aliments.
Magatzem d'aliments:
Espai tancat destinat a emmagatzemar els aliments secs.Menjador Infantil:
La reforma del menjador va consistir en l'enderroc de parets per tal de crear un únic espai ampli i lluminós, habilitar una zona per instal.lar-hi el self de serviment i construïr uns sanitaris aprop del menjador.
Així doncs l'espai del menjador consisteix en :
Sala menjador:
Amb capacitat per 220 places, equipada amb equip de so i canó per projeccions.
Zona del self:
Armaris expositors per posar coverts, gots, pa... perquè els nens i nenes (a partir de 2n) s'ho puguin agafar.
Zona de rentat, on es renten els utensilis de servei que s'utilitzen en el menjador infantil.
5 piques de lavabo equipades amb dispensador de sabó i de paper i eixugamans d'aire, perquè els més grans es puguin rentar les mans abans d'entrar al menjador. (els més petits ho fan a l'aula o als lavabos corresponents)
2 waters