dijous, 11 d’octubre del 2012

Quall

Potser alguns nens, a partir de 3r de primària,  us han explicat que ahir dimecres van  menjar unes postres noves, van menjar "Quall", les postres tradicionals de llocs com Astúries i que es comercialitza amb el nom de "Cuajada".
 
El quall no és res més que llet quallada per l'efecte dels enzims que porta el quall, que fa que quedi amb una textura gelatinosa i més digerible pel nostre estómac.
Vam voler provar quina acceptació tenia aquest producte, i el vam oferir com a segona opció de postres pels alumnes a partir de tercer.  El vam servir amb un raig de mel per sobre i hem de dir que va tenir molt bona acceptació entre els vostres fills, així que ja ho sabeu, són unes postres fàcils de preparar vosaltres mateixos o sinó també podeu comprar-ho ja elaborat perquè la majoria de marques en comercialitzen.  Si voleu provar-ho a casa us animem a posar-hi anous i mel, mmmm, boníssim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada