dilluns, 6 de juny del 2011

Pollastre amb crema de verdures

Aquesta recepta també és de les que vam fer al taller de cuina del 4 de maig, té l'avantatge que a part de ser saludable i equilibrat com totes les receptes que vam presentar aquell dia, és ràpida i ens serveix com a plat únic!



POLLASTRE AMB CREMA DE VERDURES:

Ingredients:
1 Pollastre
2 Pastanagues
2 Cebes
4 Tomàquets naturals
1 Pebrot Vermell
1 Carbassó
3 Grans d’all
4 Patates
2 Fulles de Llorer
Un polsí de sal
Un polsí de pebre
Aigua
1 Olla exprés

Elaboració:

Pelem el carbassó i el tallem a quadradets, junt amb la resta de les verdures, menys les patates. Les posem dins l’olla menys les patates i les potxem. Després retirem l’olla del foc hi ho reservem.

Tot seguit, es treu la pell del pollastre, el tallem ha trossets petits hi el posarem dins l’olla amb les verdures i afegim les patates, el llorer la sal, el pebre i un parell de gots d’aigua. Tapem l’olla i el posem a coure uns trenta minuts. Un cop passats els minuts deixem sortir el vapor per poder obrir l’olla, traiem el pollastre i el llorer.

Tot seguit, agafarem totes les verdures, les patates i part del caldo i ho triturem fins obtenir una crema ben fina. Posarem el pollastre amb una safata i el podem cobrir amb la crema de verdures i ja esta apunt de ser menjat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada