dimarts, 10 de maig del 2011

Cuinem sense oli

En la xerrada que vam fer el passat dia 4 de maig, en Jaume i la Núria ens van donar alguns trucs per cuinar de manera més saludable, us els anirem avançant, com també us farem arribar les receptes, de moment aquí teniu un truc per poder fer que les paelles antiadherents es mantinguin antiadherents i així ens permetin cuinar veritablement sense oli i sense que se'ns enganxi tot.

Tractar la paella:
Una paella ben tractada dura 10 anys. Una paella no es pot rentar mai amb sabó, ni al rentavaixelles. Abans d'estrenar-la, s'hi ha de bullir aigua amb una cullerada d'oli i una de vinagre, uns 5 minuts. Es treu i s'unta amb una mica d'oli i mai més s'hi torna a posar oli.
Per rentar-la, un cop l'hem fet servir, la netegem amb paper de cuina, ja que com que no se'ns hi haurà enganxat res no tindrem problemes.
Això ens obliga a tenir una paella per peix i una altra per carn, per exemple, però a canvi tenim paella per 10 anys, sense que se'ns hi enganxi res i més saludable perquè podem cuinar sense oli!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada