Hola a totes i tots,
hem pensat que potser us interessaria que els nostres cuiners, l'Agustina i en Tona compartíssin amb tots nosaltres algunes de les receptes que elaboren a la cuina del Seminari. Com que us hem parlat tant de la carbassa aquí us n'adjuntem la recepta.
La intenció és de tant en tant enviar-ne alguna, receptes que fem a la nostra cuina, d'altres que potser no fem però pensem que us poden interessar, algunes per poder fer amb els vostres fills i filles... esperem que us interessi, i si us animeu ens podeu fer arribar alguna recepta, ens encantarà compartir-la i penjar-la al blog si ens en doneu permís.
Per poder localitzar-les veureu que a la banda esquerra del blog hi ha una apartat que diu "etiquetes", n'hi ha una que posa "receptes de cuina", allà les anirem endreçant perquè les trobeu sempre que vulgueu!
Crema de carbassa
1 kg de carbassa
2 cebes grosses
2 patates grosses
1 os de pernil grosset
¼ litre de llet
Oli d’oliva verge al gust
Un trosset d’api
Fem un brou amb la carbassa, la ceba, les patates, l’os de pernil i l’api, deixar-ho bullir uns ¾ d’hora.
Un cop és tot cuit en podem treure l’os de pernil i l’api.
Ho triturem tot i hi afegim la llet.
Finalment a fora del foc hi posem l’oli al gust.
L’oli és preferible posar-lo en cru per evitar que es converteixi en grassa saturada i així aprofitar-ne tots els beneficis.
.

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada