divendres, 5 de maig del 2017

Els nens de primer i segon

Aquesta setmana continuem amb la presentació i la dinàmica durant l’estona del migdia, dels diferents cursos de l’escola

Havíem parlat ja dels cursos d’educació infantil, i ara ens centrarem amb els alumnes de cicle inicial, els nens de primer i segon.

Cada curs té dues monitores de referència,i són elles les que van a buscar els nens a la seva classe corresponent. A partir d’aquí cada curs fa una dinàmica una mica diferent.

Els alumnes de primer es renten les mans als lavabos que hi ha prop de les seves classes, i així quan arriben al menjador ja poden seure a la seva taula on ja troben les safates preparades amb el primer plat servit. Les monitores doncs, només han de servir el segon i les postres i vetllar perquè tot funcioni.

En canvi els alumnes de segon baixen cap el menjador on es renten  les mans i passen pel tren de serviment on els serveixen el dinar a les safates.

Tots dos cursos un cop han acabat de dinar surten al pati i tenen gairebé una hora per poder jugar lliurament o bé participar en les activitats que es programen, ja siguin jocs o manualitats.

Ies activitats tenen molt d’èxit perquè són uns alumnes molt participatius……!!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada