- Esmorzar cada dia, un esmorzar complet i saludable, ja que és el menjar del dia més important.
- Consumir al menys 5 racions diàries entre fruites i verdures, almenys 3 de fruites i 2 de verdures.
- Disminuir les carns amb greix, embotits,...
- Es necessari incorporar llegums a l'alimentació, almenys 2 o 3 vegades a la setmana.
- Augmentar el consum de cereals integrals, peix blau i blanc, llet, iogurt i formatges baixos en greix.
- L'aigua és la millor beguda, no l'hem de substituir per refrescs, ja siguin amb o sense sucre.
- Disminuir el consum d'aliments i begudes ensucrades( refrescs, nèctars,...), aperitius de bossa, brioixos i menjar ràpid.
- Realitzar 5 àpats al dia, millor si és en família; esmorzar, dinar i sopar i dos petits àpats a mig matí i mitja tarda.
- Realitzar almenys 30 minuts diaris d'exercici físic, millor si és en família.
dimecres, 28 de maig del 2014
Recomanacions FESNAD i "5 al día"!
La FESNAD, Federació Espanyola de Societats de Nutrició, Alimentació i Dietètica, i l'Associació "5 al día", ens han fet arribar aquests senzills consells que us volem fer arribar:
Etiquetes de comentaris:
informacions d'interès,
nutrició
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada