dilluns, 11 de març del 2013

Els riscos del sucre

Aquest cop volem compartir un article que ens alerta els riscos d'una dieta elevada en sucre.
Ja sabem que cal prendre el sucre amb moderació, però cal tenir present que el sucre afegit als aliments o el sucre que hi ha en els aliments processats és sempre prescindible, és a dir, no el necessitem, només ens el prenem pel gust dolç. Això en principi no és dolent, però si que cal que siguem conscient dels riscos que correm si n'abusem.
L'article ens explica com el consum excessiu de sucre afegit provoca pics d'insulina amb descens ràpid de glucèmia que provoca la necessitat de consumir més sucre.

Fa especial atenció a les begudes ensucrades, que es relacionen directament amb el sobrepes infantil.

També planteja alguns substituts naturals del sucre, ressaltant-ne l'estèvia i les melasses extretes de la fermentació de cereals.


podeu consultar tot l'article clicant aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada