divendres, 17 de juny del 2011

Peix al forn

Una altra recepta que vam poder tastar el dia 4 de maig amb les mares que van venir al taller, esperem que us agradi i amb aquesta recepta ja tindreu totes les que vam fer aquell dia.


PEIX AL FORN:

Ingredients:
Peix (pot ser rap, lluç, llobarro,...)
4 Patates
3 Cebes
1 Llimona
1 Taronja
Sal
Pebre

Pelar les patates i tallar-les a rodanxes. Fer el mateix amb les cebes. Posar-ho en una safata. Posar el peix a sobre. Afegim la sal i el pebre i el suc de la llimona i el de la taronja. Ho posem a coure uns 30 minuts a 180 g. Si veiem que el peix queda sec, hi posem una mica d’aigua o ho cobrim amb paper albal.

Segons com ens agradi, els últims 10 minuts trauríem el paper albal perquè es dori el peix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada