dilluns, 7 de febrer del 2011

Pastís de peix

Avui us proposem una recepta senzilla i gustosa, que tant la podem fer a l'hivern calenta com a l'estiu fresqueta.
En el nostre menjador algun dia l'hem servit.

Pastís de peix:




Ingredients:
1kg de filet de lluç sense pell  (o qualsevol altre peix que volguem posar i que es pugui esqueixar bé)
1/2kg de ceba dolça
500gr de tomàquet fregit
100 gr de pa ratllat
Sal
8 ous

Preparació:
Fem coure a foc lent la ceba evitant que es posi rossa.
Apartem del foc i hi afegim els ous, la sal i el tomàquet triturat.
En un cassoleta coem el peix, just perquè canviï el color i es pugui esqueixar bé.

S’esqueixa el peix i s’hi afegeix el batut amb els ous. Es barreja tot i s’hi afegeix el pa ratllat. Podem comprovar com està de sal per si cal rectificar-lo.

Ho posem en un motlle un mica fondo i ho coem al bany maria al forn, 180º uns 30 minuts, segons la fondària del motlle.

Es pot servir fred o calent, si és fred hi podem posar maionesa, o si és calent el formatge ratllat pot ser una bona opció.

Us animem a provar-ho, i si els menuts us hi ajuden segur que sortirà més bo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada