Avui us proposem una recepta senzilla i gustosa, que tant la podem fer a l'hivern calenta com a l'estiu fresqueta.
En el nostre menjador algun dia l'hem servit.
Pastís de peix:
Ingredients:
1kg de filet de lluç sense pell (o qualsevol altre peix que volguem posar i que es pugui esqueixar bé)
1/2kg de ceba dolça
500gr de tomàquet fregit
100 gr de pa ratllat
Sal
8 ous
Preparació:
Fem coure a foc lent la ceba evitant que es posi rossa.
Apartem del foc i hi afegim els ous, la sal i el tomàquet triturat.
En un cassoleta coem el peix, just perquè canviï el color i es pugui esqueixar bé.
S’esqueixa el peix i s’hi afegeix el batut amb els ous. Es barreja tot i s’hi afegeix el pa ratllat. Podem comprovar com està de sal per si cal rectificar-lo.
Ho posem en un motlle un mica fondo i ho coem al bany maria al forn, 180º uns 30 minuts, segons la fondària del motlle.
Es pot servir fred o calent, si és fred hi podem posar maionesa, o si és calent el formatge ratllat pot ser una bona opció.
Us animem a provar-ho, i si els menuts us hi ajuden segur que sortirà més bo!

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada