divendres, 17 de desembre del 2010

Receptes Nadalenques

Ja tenim el Nadal a quatre passes, és època de trobades familiars al voltant d'una taula. Pels menuts a vegades pot resultar pesat i avorrit, per això us proposem algunes receptes de canapès prou senzilles i delicioses com per engrescar els vostres fills a posar-se el davantal i poder participar així més de la festa.

Canapès de fuet i olives farcides

Ingredients:
- 1 fuet tendre
- 16 olives farcides
- oli d’oliva
- tomàquets madurs per sucar pa
- pa de baguette

Preparació:

Tallar el fuet a trossos i picar-ho a la picadora juntament amb les olives. Posar en un bol i amanir amb un bon raig d’oli d’oliva. Sucar el pa amb tomàquet i untar amb la pasta obtinguda.

Canapès de musclos

Ingredients:
- mantega
- all
- julibert
- cibolet
- musclos de roca cuits al vapor

Preparació:
Estovar la mantega, afegir-hi l’all picat, el julibert i el cibolet ben petit.
Untar les torrades amb mantega d’herbes i posar al damunt un musclo sense la closca.


Canapès d’ous de guatlla

Ingredients:
- ous de guatlla
- pa de motlle
- maionesa

Preparació:
Tallar en rodó unes llesques de pa de motlle
Untar amb maionesa
Partir per la meitat els ous de guatlla dusos i posar a sobre les llesques. Ho podem adornar amb caviar i dauets de tomàquet

Canapès de panses

Ingredients:
- torradetes
- formatge d’untar tipus Filadelphia
- ametlles picades
- panses de corint

Preparació:
Untem les torradetes amb el formatge.
Escalfem al microones les panses i en posem 4 o 5 a sobre de cada torradeta
Ho decorem amb ametlles picades pel damunt.

Canapès de formatge:

Ingredients:
- torradetes
- formatge d’untar tipus Filadelphia
- formatge ratllat

Preparació:
Untem les torradetes amb formatge, de forma abundant, que quedi una muntanyeta.
Hi posem a sobre formatge ratllat.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada